RODO

Informacja Przetwarzania danych osobowych w związku z umową członkostwa z dnia 28.05.2018

Działając na podstawie Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27.04.2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz.Urz. UE L 119, s. 1) (zwanego dalej: RODO) niniejszym informuję, że:

1. Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Silesia Club S.C. z siedzibą : ul. Dzierżonia 19, 41-932 Bytom (dalej jako: „Administrator”).

2. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane w celu marketingowym – na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.

3. Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat

4. Klubowiczowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody na ich przetwarzanie w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody wyrażonej przed jej cofnięciem.

5. Klubowiczowi przysługuje prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, w przypadku uznania, że przetwarzanie jego danych osobowych narusza postanowienia RODO;

6. W celu cofnięcia zgody na przetwarzanie danych osobowych Klubowicz powinien kontaktować się z biuro@silesiaclub.com

7. Administrator nie będzie udostępniał Pani/Pana danych osobowych innym podmiotom (odbiorcom

8. Administrator nie będzie przekazywał Pani/Pana danych osobowych do państw trzecich.

Oświadczenie i wyrażenie zgody

1. Oświadczam, że otrzymałem/am oraz zapoznałem/am się ze szczegółowymi warunkami korzystania z usług Klubu Silesia Club określonych w Regulaminie .

2. Oświadczam, że zostałem poinformowany o przysługujących mi prawach w związku z przetwarzaniem moich danych osobowych, w tym: prawo do dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania danych osobowych, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do cofnięcia udzielonej zgody.

3. Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych NUMER TELEFONU , ADRES MAILOWY oraz WIZERUNKU przez ADMINISTRATORA W celach : MARKETINGOWYCH wyłącznie dla Silesia Club

4. Wyrażam zgodę na przesyłanie mi za pomocą środków komunikacji elektronicznej informacji handlowych i marketingowych przez lub na zlecenie

 

DRUKUJ PDF RODO_SILESIA

Dieta.pl
O nas

Silesia Club to jedno z najbardziej nowoczesnych i komfortowych centrów sportowych na Śląsku, zlokalizowane w Bytomiu-Miechowicach przy ulicy Dzierżonia 19. Pełne zadowolenie ze sportowych zmagań gwarantują 4 kabiny do squasha, letnie oraz 3 korty zimowe, a nawet sala bilardowa. Po ukończeniu aktywnego relaksu, pełna odnowa biologiczna w postaci sauny, czy kabin prysznicowych. Silesia Club dbając o swoich klientów posiada w swojej ofercie również kawiarnię i mini-bar, gdzie serwowane są pyszne napoje i przekąski. Każdy zawodnik dbający o swój sprzęt może także u Nas go serwisować lub zaopatrywać się ciągle w nowe technologie i ubrania w naszym salonie firmowym Prince. Dla zaczynających zabawę ze squashem, czy tenisem mamy dobrą wiadomość - u Nas można również wypożyczyć pełny sprzęt gotowy do gry. Nie marnuj czasu... Czekamy na Ciebie w Silesia Club !

Nadchodzące wydarzenia
  • Zakończenie ligi zimowej tenisa

    2019-05-21

  • Witek drugi w na śląsku

    2019-05-21

  • Lokal na imprezę komunijną

    2019-05-21

Dla Firm

Jeśli chcesz aby Twoi pracownicy mieli więcej chęci i energii do pracy? - zadbaj o ich aktywny wypoczynek i relaks. Z pomocą Silesia Club Tennis&Squash możesz zafundować swoim pracownikom sportową aktywność na najwyższym poziomie. Oferujemy stworzenie indywidualnych programów karnetowych zgodnie z potrzebami i możliwościami pracodawcy, a to wszystko w korzystnych warunkach finansowych. ...

Kontakt

Silesia Club s.c.
W. Wilczak E. Kossowska S. Kolczok

ul. Dzierżonia 19
41-908 Bytom

tel. +48 691 493 100

biuro@silesiaclub.com
manager@silesiaclub.com
e.kossowska@silesiaclub.com